Produsenter
114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-114,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Produsenter

Grønvik Gard

Drikkevareprodusent

I det frodigaste av Ryfylke, i ei vestvend og grønkledd li ved den gneistrande Fisterfjorden i Hjelmeland, ligg Grønvik. Med eit klima og jordsmon som er ideelt for epledyrking, vert eplemosten frå Grønvik frisk og fruktig, herleg og leskande.

Les mer...
Iskrem Gården

Iskremprodusent

Iskremgården er en bondegård på Vigrestad på Jæren. Her gjør Grete og Ole Morten det de liker aller best. De lager deilig iskrem av fersk gårdsmelk. Kanskje blir isen ekstra god fordi kuene koser seg sammen? Eller kan det være fordi de er så fornøyde med middagshvilen sin? Eller kanskje er isen så god fordi den ferske melken kuene produserer kun er blandet med naturlige smaker.

Les mer her
Håland Kjøtt

Slakter

Vi tror på å skape måltidsglede, og god mat skaper trivsel rundt matbordet.
Hos Håland dyrker vi måltidsgleden ved å produsere og servere det beste Jæren har å by på. Få steder er så gunstig for jordbruk som på Jæren. Dette gir unike vekstvilkår for dyra våre. Her får vi fram de beste råvarene.

Les mer her
King Mikal Salmon

Røykeri

Mikals Laks AS ble etablert 5. april 2000. Vi er et familieeid røykeri som produserer røykt og gravet laks av høy kvalitet til matbevisste kunder. I tillegg til et stadig økende innenlandsmarked selger vi i dag våre produkter til kunder over hele verden.

Les mer her
Como Mexico

Tortillabaker

Da grunnlegger av Como Mexico, Lety Rodriguez, flyttet til Norge i 2012 hadde hun med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen. Hun startet raskt å lage sin egen tortilla da det ikke var mulig å finne et ferskt alternativ i Norge. Denne ferske tortillaen falt raskt i smak blant venner og familie.

Les mer her
Gabbas

Slakter

Gabbas er en tradisjonell slakterbutikk som du finner på Tastatorget, der vi har butikkutsalget. Vi selger også våre produkter til storhusholding og dagligvare.
Mesteparten av produktene produserer vi selv, noe som gjør at vi har god fagkunnskap og kontroll med våre produkter.
Med utgangspunkt i råvarer fra utvalgte leverandører foredler vi mesteparten av våre produkter selv.

Les mer her