Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Produkter
496
page-template-default,page,page-id-496,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Produkter

Potetlompe

Solabakeren

Solabakeren produserer lapper etter gammel og god oppskrift, vi knekker til og med eggene på gamlemåten. Potetkaker etter vestlandssmaken,

Superknask

Energimat

“Superknask” er basert på kvalitet, håndverk og kompetanse. Vi ønsker å tilby matprodukter som bidrar til bedre helse og baserer alle våre produkter på få og næringsrike råvarer med dokumentert helseeffekt.

Discovery

Grønvik Gard

Vår eplemost er frå epler som er putta oppi ei flaske, utan at det er gjort noko med de.

Vaniljeis

Iskremgården

Kombinasjonen av tradisjonell melkeproduksjon og iskremproduksjon gjør Wadeland gård på Jæren helt spesiell. Her produserer vi is basert på fersk melk blandet med naturlige smaker.

Morrpølse

Håland Kjøtt

Våre dyktige fagfolk velger selv ut de beste råvarene. Vi produserer alle kvalitetsvarene som selges, fra eget pølsemakeri og kjøkken.

Bacon

A. Idsøe

Amerikanerne som fulgte med det norske oljeeventyret, forlangte skikkelig bacon. Den tradisjonsrike delikatessebutikken Idsøe ble nødt til å lære ekte baconkunst. Det røde og hvite skiltet på veggen fra 1960-tallet forteller om Amerika-baconet: «Prøv selv og bli overbevist!

Nøtteskinke

A. Idsøe

Har du en pakke Nøtteskinke i hus, er det fort gjort å diske opp med noe godt. Pizza til fredagskosen, ostesmørbrød til kveldsmat eller en deilig pai til lunsj?