Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Møt produsenten – Toma Mat
432
post-template-default,single,single-post,postid-432,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Møt produsenten – Toma Mat

Toma Mat

Toma Mat AS holder til i trivelige lokaler på Raglamyr, et handelssenter 5 km sørøst for Haugesund. Vi er 25 ansatte og vi produserer pålegg, bacon og andre relaterte produkter i tillegg til pinnekjøtt, fenalår og andre sesongbaserte produkter.Toma Mat As har i de senere årene investert i nytt utstyr for å produsere høy kvalitet pålegg og bacon. Dette er i tråd med de strategivalg som bedriften har besluttet. Vi skal satse mer på pålegg og bacon typer til kjeder og catering. I tillegg skal vi oppretthold egne merkevarer lokalt.Vi produserer den meste innen pålegg og bacon. Våre viktigste kunder er kjeder og storhusholdning.

Vi er opptatt av innovasjon og bruker mye tid på produktutvikling og nye prosesser. Vi følger med i trender og kundekrav.

Til nettsiden