Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Møt produsenten – Solabakeren
492
post-template-default,single,single-post,postid-492,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Møt produsenten – Solabakeren

Solabakeren

Solabakeren AS produserer lapper etter gammel og god oppskrift, vi knekker til og med eggene på gamlemåten. Potetkaker etter vestlandssmaken, produseres også daglig og leveres via Hodne til butikk, stort sett varme og nystekte. God gammeldags lefse produseres i forskjellige formater og til forskjellig bruk, nå også ofte til nymotens, moderne retter. På vårt lille kjøkken produserer vi fantastisk potetsalat og waldorfsalat som levers til ferskvareavdelingene i butikkene
Til nettsiden