Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Møt produsenten – Håland Kjøtt
378
post-template-default,single,single-post,postid-378,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Møt produsenten – Håland Kjøtt

Håland Kjøtt

Vi tror på å skape måltidsglede, og god mat skaper trivsel rundt matbordet.

Hos Håland dyrker vi måltidsgleden ved å produsere og servere det beste Jæren har å by på. Få steder er så gunstig for jordbruk som på Jæren. Dette gir unike vekstvilkår for dyra våre. Her får vi fram de beste råvarene.

Våre stolte fagfolk er lidenskapelig opptatt av kjøtt. Alt produseres fra eget pølsemakeri og kjøkken, og våre produkter er unike. Vi holder fast på familieoppskriftene og de tradisjoner som har fulgt oss i generasjoner, men møter også fremtiden med nytenking. Hos oss er veien til et velsmakende måltid alltid kort.

Til nettsiden