Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Møt produsenten – Gabbas
468
post-template-default,single,single-post,postid-468,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Møt produsenten – Gabbas

Gabbas

 Er en tradisjonell slakterbutikk som du finner på Tastatorget, der vi har butikkutsalget. Vi selger også våre produkter til storhusholding og dagligvare. Mesteparten av produktene produserer vi selv, noe som gjør at vi har god fagkunnskap og kontroll med våre produkter. 
Med utgangspunkt i råvarer fra utvalgte leverandører foredler vi mesteparten av våre produkter selv.  Å handle hos oss som en lokal leverandør gir deg som kunde gode muligheter ti å vite hvor varene kommer fra og hvordan de blir produsert. Vi stiller opp for deg og liker utfordringer.
Hva er det som er så spesielt med Gabbas? Vår store spesialbutikk for kjøtt og andre delikatesseprodukter gir deg opplevelser når du handler – og ekte matglede når du kommer hjem. Vi har utvalget, vi har kompetansen – og vi tar oss tid til å gi deg råd og tips. Hos Gabbas er du sikret kjøtt som er håndplukket, veiet og pakket av folk som vet hva de holder på med – og som er stolte av faget sitt!
Til nettsiden