Møt produsenten – Como Mexico
410
post-template-default,single,single-post,postid-410,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Møt produsenten – Como Mexico

Como Mexico

Da grunnlegger av Como Mexico, Lety Rodriguez, flyttet til Norge i 2012 hadde hun med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen. Hun startet raskt å lage sin egen tortilla da det ikke var mulig å finne et ferskt alternativ i Norge. Denne ferske tortillaen falt raskt i smak blant venner og familie.

Etter flere år med å lage tortilla på hobbybasis ønsker vi nå å kunne tilby flest mulig fersk tortilla til fredagstacoen basert på bestemors oppskrift.

Como Mexico er et meksikansk bakeri med fokus på fersk tortilla/tacolefse basert på lokale råvarer. Vi har utstyr for produksjon av fersk mais- og hvetetortilla i forskjellige størrelser. Fersk og saftig hvetetortilla basert på bestemors oppskrift. Passer til taco, burritos, wraps, quesadillas og fajitas. Kan også brukes som tynn pizzabunn.

Til nettsiden