Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Møt produsenten – Como Mexico
410
post-template-default,single,single-post,postid-410,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Møt produsenten – Como Mexico

Como Mexico

Da grunnlegger av Como Mexico, Lety Rodriguez, flyttet til Norge i 2012 hadde hun med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen. Hun startet raskt å lage sin egen tortilla da det ikke var mulig å finne et ferskt alternativ i Norge. Denne ferske tortillaen falt raskt i smak blant venner og familie.

Etter flere år med å lage tortilla på hobbybasis ønsker vi nå å kunne tilby flest mulig fersk tortilla til fredagstacoen basert på bestemors oppskrift.

Como Mexico er et meksikansk bakeri med fokus på fersk tortilla/tacolefse basert på lokale råvarer. Vi har utstyr for produksjon av fersk mais- og hvetetortilla i forskjellige størrelser. Fersk og saftig hvetetortilla basert på bestemors oppskrift. Passer til taco, burritos, wraps, quesadillas og fajitas. Kan også brukes som tynn pizzabunn.

Til nettsiden