Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Møt produsenten – A. Idsøe
426
post-template-default,single,single-post,postid-426,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Møt produsenten – A. Idsøe

A. Idsøe

Kjøtt, pølser og andre delikatesser

I Verksgata i Stavanger finner du landets lengste kjøttdisk, full av kjøtt og kjøttmat av ypperste klasse. Her er det bare å la blikket nyte meter på meter med godsaker. Fra gode gamle klassikere som lungemos og blodpudding, via vårt etterhvert berømte utvalg rå og røkte pølser. Innom svin, lam, storfe, nymalte kjøttdeiger og naturligvis vårt tørrsaltede bacon, før du til slutt ender opp i en bugnende ostedisk der gamle franske kjenninger får følge av lokale nykommere som Snedig fra Storhaug.

​Butikkhyllene våre har vi fylt med utvalgte pastasauser, pasta, oljer, eddiker, krydder, sauser, linser, bønner, tomater, kraft, sjokolade(!) og mye mer. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en kjøtt, pølse og delikatesseforretning!

Til nettsiden