Sosial Media
 
logo

Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft gjennom å ta i bruk det virkemiddel som i resten av Europa har vært mest effektivt for å skape vekst for lokal mat – nemlig en regional merkeordning. Siden Parma ble etablert som en slik ordning i 1966 har Parma som matmerke vokst seg like sterkt som Coca Cola.

Lokalt må bli normalt!

Matfylket Rogaland AS
Møt produsenten – Grønvik Gard
294
post-template-default,single,single-post,postid-294,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
Title Image

Møt produsenten – Grønvik Gard

Velkommen til Grønvik Gard

Grønvik Gard er ein økologisk og prisvinnande fruktgard i det frodigaste av Ryfylke, i ei vestvendt og grønnkledd li ved den gnistrande Fisterfjorden i Hjelmeland. Garden vart godkjend som økologisk fruktgard i 2008. Overgangen var eit arbeidskrevende og ambisiøst val, men me hadde lyst til å prøva og sjå. Det var avgjerande at det i desse tider kom ein rekke nye eplesortar som me visste egna seg for økologisk dyrkning, samt at me var sikre på å inneha kunnskapen om korleis å dyrka så gode og økologiske epler som mogleg.Å gå over til å driva økologiske har vore eit viktig val for oss. Det er fordi me har eit brennande ynskje om å tilby folket ein hundre prosent reinpressa, frisk og naturleg eplemost, alltid utan tilsetjing av noko slag.
Til nettsiden